50.000 TL İle İş Fikirleri ve Ne İş Yapılır? Birçoğumuz birikim yaparak paramızı değerlendirmek isteriz. 50.000 TL sermaye ile ne iş yapılır 2019? Hangi sektörler daha karlı? Ne iş kuracağınızı bilmiyorsanız bu yazımız tam size göre. 50.000 TL ile iş kurmak nelerdir? İşte 50.000 TL ile kurabilecek işler nelerdir?
Eğer ki sermayenizi tasarruflu kullanmak istiyorsanız. Freelance iş yapabilirsiniz. Bunlar nelerdir?
gibi benzer işler yapabilirsiniz. Bunun için hatta sermayeye bile gerek kalmadan yapabilirsiniz. Yada bir web sitesi altında şahıs şirketi kurarak verginizi düzenli ödeyerek faturalı bir şekilde yasal bir iş sahibi olabilirsiniz.
Yaşam koçu olabilirsiniz. Ancak yaşam koçu olmak için belirli eğitimleri almanız gerekiyor. Bu eğitimleri başarılı bir şekilde bitirmeniz gerekiyor. Herkes yaşam koçu olamıyor. Bunun için şuan 2019 yılının en trendleri arasında yer alan yaşam koçu işi yapabilirsiniz. Bir ofis açarak bu işi planlı bir şekilde yürütebilirsiniz. Birçok şirket dahi olmak üzere yaşam koçlarıyla personellerine eğitimler vermektedir.
Oto Yıkama İşi kurabilirsiniz. Günümüzde teknolojinin de gelişmesiyle araç sayısı giderek artmaktadır. Bunun için lokasyon olarak AVM içinde kurabilirsiniz. Ancak AVM içinde kira fiyatları oldukça yüksek gelebilir size ancak ona göre de ciddi müşterileriniz olacaktır.
Emlakçılık işi giderek yayılıyor. Bunun için üniversitelerde emlakçılık bölümlerine kadar açıldı. Ülkemizde çoğu binalarında eski olması nedeniyle özellikle kentsel dönüşüm projelerinde çok ciddi kar sağlayabilirsiniz. Kiralık evler, al sat işi yaparak ciddi komisyonlar elde edebilirsiniz.
BESTE ve Adem Ruhbaş’ın ‘Çocuk Okulu’ isimiyle kurdukları okul öncesi eğitim veren kurumda sanat atölyeleri ile yaratıcılık ve İngilizce derslerinin yanı sıra yer alan incelemede ahşap işleme, yemek yapma gibi el becerileri ve kendi kendilerine yetebilmeleri konusunda da eğitim verilmektedir. İstenen bayilik bedeli ise 50 bin TL olarak rakamlarla işler kurabilirsiniz.
50.000 TL İle İş Fikirleri ve Ne İş Yapılır? Eğer ki iş kurmak istiyorsanız ciddi bir şekilde araştırma yapmalısınız. Başkalarına asla kulak asmayın. Kar-zarar oranları işletmeninin gelir-gider dengelerine kadar, personel masrafları, vergileri, aylık kazanç vb. gibi birçok faktörleri göz önünde bulundurun.